null
Sluit
Sluit
Sluit
Selecteer filter
Kleuren vergelijken

Steenbrugge Kelk glas 25cl - Uit Assortiment

Geen reviews Schrijf een Review
4.50 - 27.00
Verzendkosten:
BE: 5,99. NL: 7,99. Vanaf 50,- gratis verzending.
Beschikbaarheid:
Vóór 21.00 uur besteld, morgen in huis
Nog maar artikelen op voorraad

Omschrijving

Uit assortiment

Steenbrugge Kelk glas 25cl

Drink je Steenbrugge op de correcte manier uit het unieke Steenbrugge Kelk glas.

Klantreview

Dit product heeft nog geen reviews ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!

Verzending & Retouren

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Als je vóór 23.00 uur je bestelling hebt geplaatst, streven we ernaar deze de volgende dag te verzenden. Op zondag worden er geen bestellingen verzonden, die vinden plaats op maandag of dinsdag. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons direct een orderbevestigingsmail. Wij gaan dan aan de slag om jouw bestelling aan te bieden bij PostNL. Zodra het pakket is aangeboden, ontvang je ook direct een track & trace code in je mail zodat je de zending kan volgen. Als je bestelling uit meer dan één zending bestaat, kan het zijn dat deze twee of meer dozen niet tegelijk geleverd worden.

Levering door PostNL

Door de track&trace code die je per mail ontvangt, kun je goed in de gaten houden wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. De pakketten worden bij jouw voordeur aangeboden door PostNL. Mocht je op dat moment niet thuis zijn, dan worden de pakketten afgegeven bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Daarvan ontvang je wederom een mail met de informatie waar je het kunt ophalen.

ID-controle bij ontvangst van je bestelling

Houd je ID-kaart, paspoort of rijbewijs bij de hand bij het ontvangst van je bestelling. De PostNL bezorger zal namelijk een ID-controle uitvoeren om te controleren of je ouder bent dan 16 jaar in België en 18 jaar in Nederland. Heb je het pakket voor iemand anders gekocht die niet ouder is dan 16 jaar of ben je zelf niet thuis, maar je kinderen onder de 16 of 18 jaar wel? Dan zal de PostNL-bezorger de bestelling helaas mee terugnemen.

Verzendkosten

Wij verzenden bestellingen boven € 50,- gratis. Voor bestellingen tot € 50,- betaal je € 5,99 bezorgkosten in België en €7,99 in Nederland. Wij gebruiken stevige, grote en veilige dozen om jouw bestelling zo veilig mogelijk en zonder breuk te verzenden.

Retourenbeleid

Het kan altijd voorkomen dat jouw bestelling beschadigd of verkeerd wordt geleverd. In het geval dat er wat mis is met jou geleverde producten, kun je de producten kosteloos retourneren. Wij betalen dan het aankoopbedrag inclusief de retourzendingskosten binnen 14 dagen terug.

Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktermijn om jouw producten eventueel terug te sturen. In dit geval zullen de kosten voor de retourzending voor jouw rekening komen.

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we daarom een instructie opgesteld voor het retourneren van je bestelling. Om je retournering zo vlot en eenvoudig mogelijk te laten verlopen, vragen we je daarom de volgende stappen te ondernemen:

  • Log in met je account op onze webshop en ga naar jouw orders. Klik vervolgens op de geleverde order die je wenst (deels) te retourneren.
  • Selecteer de artikelen die je wilt retourneren en bevestig vervolgens jouw retouraanvraag.
  • Verpak de artikelen goed en stevig. Het liefst met de kartonnen inlay die standaard in de verpakking zit.
  • Doe de originele pakbon terug in het pakket.
  • Vermeld het gekregen retouradres duidelijk op de buitenkant van de doos/verpakking (op de grootste zijde).
  • Ga naar een PostNL servicepunt en geef het pakket af (laten frankeren indien nodig).
  • Vraag om een ‘verzendbewijs’ en bewaar dit tot je retourzending volledig is afgehandeld.
  • Na ontvangst van het artikel wordt beoordeeld of het aan de retourvoorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan worden alle reeds aan ons betaalde bedragen (incl. de verzendkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk terugbetaald.

Het gehele retourproces neemt helaas wat tijd in beslag. Het kan dus ca. een week duren voordat je bericht van ons ontvangt met onze actie. Mocht je na 5 werkdagen nog geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Steenbrugge Kelk glas 25cl - Uit Assortiment

Steenbrugge Kelk glas 25cl - Uit Assortiment

4.50 - 27.00

Steenbrugge Kelk glas 25cl - Uit Assortiment

4.50 - 27.00
Back to top