null
Sluit
Sluit
Sluit

Brouwerij Palm

Al meer dan 250 jaar is Brouwerij Palm een begrip in de bierwereld. De brouwerij is trots op haar uitgebreide collectie van hooggistende en laaggistende bieren, die stuk voor stuk een uitzonderlijke kwaliteit en een rijk smakenpalet bieden. Dit is te danken aan de passie waarmee deze bieren worden gebrouwen, volgens unieke recepten die door de jaren heen zijn geperfectioneerd.

 

Het brouwproces van Palm-bieren is een ware kunst, waarbij de biermeesters een perfecte balans weten te vinden tussen de verschillende ingrediënten. Kruiden, hop, fruit en hout worden zorgvuldig geselecteerd en toegevoegd om een unieke smaakbeleving te creëren. Het is dan ook geen verrassing dat de brouwerij door de jaren heen vele prijzen heeft gewonnen voor haar authentieke bieren.

 

Vanuit hun passie en expertise werken de biermeesters dag in dag uit aan het ontwikkelen van nieuwe smaken en het perfectioneren van bestaande bieren. Hun kennis en vakmanschap zorgen ervoor dat Brouwerij Palm nog altijd een belangrijke speler is in de bierindustrie, met een collectie van bieren die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te proeven.

Historie van Brouwerij Palm

Bier smaakt pas echt lekker als je het verhaal erachter kent. Als je de passie van de brouwer proeft. Je mee laat nemen in de historie van de brouwerij. Met eigen ogen de brouwketels bewondert en de aroma’s opsnuift. Dan ervaar je hoe we het beste uit de natuur halen. Ontdek zelf hoe we de beste ingrediënten en passie voor ons vak samenbrengen met een bezoek aan historische brouwlocatie van Palm en het aangrenzende kasteeldomein Diepensteyn.

Bestsellers van Brouwerij Palm

Back to top