Vacature: Sales Representative bij brouwerijen Palm, De Hoorn & Rodenbach

Geplaatst door Yelka Van den Eede op

De uitdaging

Als Sales Representative On Trade (Horeca/Drankenhandel) in de regio Oostende, Brugge, Maldegem bezoek je dagelijks je klanten om hen te adviseren over ons prachtige bierportfolio. Je doet dit vanuit je passie voor ons product en weet klanten ook te helpen bij ondernemersvraagstukken. Jouw takenpakket is erg uitdagend en boeiend omdat er naast relatiebeheer nog veel mogelijkheden liggen voor acquisitie.

 

Wat ga je doen?

Als Sales Representative ben je het visitekaartje voor onze brouwerijen Palm, De Hoorn & Rodenbach in jouw regio. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het (verder) uitbouwen van de aanwezigheid van onze merken in het horecakanaal en bij drankenhandelaren.

Je bezoekt horecazaken van zowel bestaande, als nieuwe klanten, waarbij je de verkoop van onze bieren optimaliseert, door promotie en introductie.

Verder ondersteun je de relatie met drankenhandelaars in jouw regio en de bijhorende drinkcenters. Door een gerichte inzet van point-of-sale materialen en door een goede presentatie van onze producten in het gehele verkooppunt verhoog je de visibiliteit en verkoop van onze merken in deze horecazaken.

Tevens ben je betrokken bij de organisatie van verkoopondersteunende acties en lokale activiteiten bij jouw klanten.

 

Dit bieden we jou

Een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend bedrijf te ondernemen en je ambities waar te maken. Daarnaast vind je bij ons een open en informele werkomgeving, waar kernwaarden als ondernemerschap, eigenaarschap en samenwerken voorop staan. Wij bieden ook goede arbeidsvoorwaarden (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, wagen, laptop, Iphone, 36 dagen vakantie voor een voltijdse medewerker, ,…), met ruimte voor professioneel amusement en met oog voor interne opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben speciaal hiervoor onder andere een opleidingsacademy opgericht.

 

Wie ben jij?

•  Je bezit een hogere opleiding in een commerciële richting;

•  Je hebt een eerste degelijke saleservaring;

•  Je hebt uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;

•  Je bent representatief, bruist van enthousiasme en hebt het vermogen om relaties aan je te binden;

•  Je bent goede organisator en planner en weet zo je eigen planning op een zeer efficiënte en gestructureerde manier op te maken;

•  Je bent hands-on en hebt een proactieve houding. Je durft initiatief te nemen en denkt mee in kader van opportuniteiten en groei;

•  Je werkt graag autonoom en beschikt hiervoor over de nodige maturiteit;

•  Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Oostende, Brugge, Maldegem;

•  Je beheerst beide landstalen (Nederlands/Frans).

 

 

Zo kun je solliciteren

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en voel je je aangesproken door deze vacature? Verras ons dan met jouw motivatie door te solliciteren via deze link.

 

Heb je na het lezen van deze functieomschrijving nog vragen? Neem dan gerust contact op door te bellen of appen naar Ellen Cools via 0472/990.645.