Gratis verzending > €50 | Let op: Tijdens het Black Friday Weekend kan de bezorgtijd langer zijn dan normaal.Vacature: All-round Operator Brewing bij brouwerijen Palm, De Hoorn & Rodenbach

Geplaatst door Yelka Van den Eede op

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van verschillende processen binnen de verschillende subafdelingen in onze fabricatie (filter-, koel- & brouwzaal).

Dat wil zeggen dat enerzijds, wanneer je meewerkt in de filterzaal, je instaat voor het aansluiten van tanks en tankwagens; het reinigen van tanks en leidingen; het opstarten, bijsturen en kuisen van de filter; de juiste staalnames en analyses ter plaatse, incl. kwaliteitsbeoordeling.

Anderzijds, wanneer je meewerkt in de brouwzaal, je instaat voor de opvolging van het brouwproces. Dit begint bij de ontvangst van mout, ruwe granen, suiker en andere grondstoffen tot het koelen van het wort. De brouwzaal is volledig geautomatiseerd waardoor de bediening van de verschillende installaties computergestuurd verloopt. De opgestelde recepturen dienen nauwkeurig door jou uitgevoerd te worden binnen vastgelegde specificaties.

Naast het bedienen van de brouwinstallaties behoren ook het bedienen van de verschillende nutsvoorzieningen (stoomketels, waterbehandeling, CO2), het uitvoeren van kwaliteitscontroles tijdens het brouwproces, het reinigen van onderdelen en uitvoeren van andere onderhoudstaken tot je kerntaken.

De opvolging van deze verschillende taken gebeurt via een informatiesysteem op de computer. In dit informatiesysteem zal je onder andere de gebruikte grondstoffen, uitgevoerde kwaliteitscontroles en onderhoudstaken verwerken.

Tot slot zal je, wanneer je meewerkt in de koelzaal, verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig uitvoeren van verschillende processen voor de gisting en lagering. Dat wil zeggen dat je onder andere instaat voor het koelen van het bier, de opvolging van de gisting, het centrifugeren en lageren van het bier.

Uiteraard zorg je mee voor de orde en netheid van de werkruimte en van de installaties. Dit alles in een grotendeels geautomatiseerde omgeving en met de nodige aandacht voor hygiëne en steriele werking eigen aan de voedingssector.

 

Dit bieden we jou

Een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend bedrijf te ondernemen en je ambities waar te maken. Daarnaast vind je bij ons een open en informele werkomgeving, waar kernwaarden als ondernemerschap, eigenaarschap en samenwerken voorop staan.

Wij bieden ook goede arbeidsvoorwaarden, met oog voor interne opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben speciaal hiervoor een opleidingsacademy opgericht.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een diploma Hoger Secundair Onderwijs, met een specialisatiejaar, in een (bio)technische richting of gelijkwaardig en affiniteit met de voedingssector;
  • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en kan zelfstandig werken binnen een flexibele omgeving;
  • Je werkt in het hart van de brouwerij, dus uiteraard heb je interesse in bier, onze technologieën en het brouwproces;
  • Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en hebt zin om veel bij te leren;
  • Veiligheid, kwaliteit, orde en netheid behoren tot je prioriteiten.
  • Je bent bereid in een drieploegensysteem te werken.

 

Zo kun je solliciteren

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en voel je je aangesproken door deze vacature? Verras ons dan met jouw motivatie door te solliciteren via deze link.

 

Heb je na het lezen van deze functieomschrijving nog vragen? Neem dan gerust contact op door te bellen of appen naar Ellen Cools, via 0472 990 645.