Sluit
Sluit
Sluit
Filters
 • Nieuw
  La Trappe Brouwerijpakket (15-pack)

  La Trappe Brouwerijpakket (15-pack)

  La Trappe Brouwerijpakket La Trappe Trappist wordt sinds 1884 gebrouwen door Bierbrouwerij de Koningshoeven op het terrein van de cisterciënzerabdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven in Berkel-Enschot. Met aandacht, passie en traditioneel...

  26.95
 • Nieuw
  Sale
  Webshopdeal CORNET (15-pack)

  Webshopdeal CORNET (15-pack)

  Houdbaarheidsdatum: 07-03-2023 Webshopdeal CORNET Alle smaken van CORNET in een 15-pack. CORNET Smoked (x5), CORNET Oaked (x5) en CORNET Alcoholfree (x5) CORNET Oaked CORNET Oaked is een krachtig blond Belgisch bier dat op smaak wordt gebracht door het...

  27.95
  21.95

Online bierpakket bestellen bij S-hop

Online bierpakketten bestellen is een gemakkelijke en snelle manier om uw favoriete bieren thuis te ontvangen. De keuze in bier is vandaag de dag enorm. Het bestellen van een bierpakket helpt bierliefhebbers bij het ontdekken van nieuwe favoriete bieren, of bij het gemakkelijk bestellen van hun favoriete bieren. Bij S-hop kun je kiezen uit een grote selectie van bieren tegen lage prijzen. Of je nu wilt proeven van verschillende soorten bier met een samengesteld pakket of meerdere exemplaren van hetzelfde type bier wilt, S-hop.be heeft iets voor iedereen. Bovendien, bieden we regelmatig bierpakketten met een specifiek thema aan. Ben je op zoek naar een manier om veel van je favoriete bieren in een keer te bestellen, of wil je eens wat nieuwe bieren uitproberen? Bestel dan een bierpakket bij S-hop!

Speciaalbier pakket

Een speciaalbier pakket bevat een selectie van unieke en smaakvolle bieren afkomstig uit een van onze brouwerijen. Deze bieren zijn gebrouwen met speciale ingrediënten en volgen vaak traditionele brouwmethoden. Speciaalbier pakketten zijn een geweldige manier om nieuwe smaken en stijlen te ontdekken. De speciaalbier pakketten van S-hop zijn samengesteld door bier experts om je de beste smaken te garanderen. Hierdoor kun je zeker zijn dat je pakket vol staat met de beste speciaalbieren. Een speciaalbier pakket is niet alleen een geweldig cadeau voor een bierliefhebber, maar ook een leuke manier om zelf nieuwe smaken te ontdekken.

Brouwerijpakket

Een brouwerijpakket is een geweldige manier om de bieren van een specifieke brouwerij te proeven. Deze pakketten bevatten een selectie van verschillende bieren die door de brouwerij zijn geproduceerd, zoals verschillende stijlen of seizoensbieren. Een brouwerij zoals Rodenbach biedt ook speciale edities of beperkte oplage bieren in hun bierpakketten. Door een brouwerijpakket te bestellen, leer je in een keer alle smaken van de brouwerij kennen. Ben je nu fan van een brouwerij of ben je juist nieuwsgierig naar de brouwerij? Bestel dan een brouwerijpakket bij S-hop!

Seizoenspakket

Een seizoenspakket is een geweldige manier om de verschillende bieren te ontdekken die gerelateerd zijn aan de huidige weersomstandigheden. Tijdens de zomermaanden zijn er bijvoorbeeld veel bieren met fruitige smaken zoals citrus of aardbei, die koel en verfrissend aanvoelen. Terwijl in de herfst en winter, bieren met warme smaken zoals kruiden of koffie vaak populairder zijn. Een seizoenspakket biedt de kans om de beste bieren per seizoen te drinken. Deze pakketten zijn namelijk samengesteld door onze specialisten die perfect weten welke bieren het best smaken in welk seizoen. Ben je benieuwd naar welke bieren het best smaken per seizoen? Bestel dan een van de vier seizoenspakketten bij S-hop!You can use this widget to input text into the page.

Bierstijl pakket

Met een bierstijl pakket ontdekken je gemakkelijk verschillende bierstijlen en leer je over de nuances tussen elke stijl. Bierstijlen variëren van licht naar donker, zoet naar bitter en kruidig naar fruitig. Bij S-hop bieden we bierpakketten aan die specifiek samengesteld zijn voor een bepaalde bierstijl, zoals IPAs, pilsners, of sours. Dit biedt de kans om een verscheidenheid aan bieren van een specifieke stijl te proeven en te leren over de verschillende smaken en aroma's die kenmerkend zijn voor deze bierstijl. Dit kan helpen bij het ontwikkelen van een beter begrip van bierstijlen en kan je helpen bij het maken van keuzes voor toekomstige bierproeverijen. Bierstijl pakketten voegen bieren uit verschillende brouwerijen samen, waardoor je ook kunt ontdekken welke brouwerijen je het beste bevalt. Het is ook een geweldige optie voor degenen die op zoek zijn naar cadeau voor bierliefhebbers, omdat het de kans biedt om te ontdekken en te leren over verschillende bierstijlen. Ben jij nu een enorme fan van een bepaalde bierstijl, of ben je juist benieuwd naar een nieuwe bierstijl? Bestel dan een bierstijl pakket bij S-hop!

Bierpakket bezorgen

Ben je op zoek naar een manier om bier te laten bezorgen aan jouw deur of iemand anders? Wij bieden bierbezorging door heel België en Nederland, verpakt in een stevige verpakking voor veilige levering. Bestel voor 23:00 uur en wij verzenden jouw pakket de volgende dag (behalve op zaterdagen en zondagen). Bovendien, bestellingen vanaf €50 worden gratis bezorgd. Kies een zorgvuldig samengesteld pakket en laten wij de rest regelen. Proef morgen al onze bieren!

Back to top